Târgovişte: Se redeschide Baza de Agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Se redeschide Baza de Agrement
Târgovişte: Se redeschide Baza de Agrement

Două bazine pentru copii şi unul pentru adulţi vor fi deschise de la 1 iunie. Preţul este de 5 lei pe zi pentru un adult.

Târgoviştenii vor avea o variantă de petrecere a timpului liber în zilele calde. Autorităţile locale au decis redeschiderea Bazei de Agrement Crizantema de la 1 iunie. Aici vor fi funcţionale 3 bazine, unul pentru adulţi şi două pentru copii, vor exista 5 spaţii comerciale şi sunt amenajate 5 terenuri de tenis, administrate privat.

Autorităţile spun că baza are toate avizele de funcţionare, iar instalaţiile de apă au fost refăcute.
“S-au vopsit bazinele, s-au amenajat locurile de joacă pentru copii, s-au refăcut instalaţia de apă, duşurile şi toaletele”, a declarat Bertha Colea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgovişte.

Cei care aleg să se relaxeze aici trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 5 lei de persoană. Beneficiază de reducere copiii, elevii şi studenţii, în cazul acestora intrarea este 2,5 lei. Dacă luaţi în calcul această variant trebuie să ştiţi că veţi mai avea nevoie de 10 lei pentru a parca în interiorul bazei şi 1 leu pentru folosirea toaletei. Tarifele au fost stabilite prin hotărâre de Consiliu Local.

“Sperăm că vremea va fi frumoasă, pentru că Baza de Agrement este o variantă. Mai ales că au fost reamenajate spaţiile de joacă pentru copii şi bazinele”, a declarat Petre Ispas, părintele unei fetiţe de 8 ani.
“Nu am mai fost de ani buni acolo, pentru că într-o vreme arăta jalnic. Acum am auzit că s-ar mai fi lucrat la bazine, apa e curată, cred că o să mă duc într-un weekend să mă conving”, a precizat Cristina Boboc, studentă.

Complex Turistic de Nataţie - în proiect

Pe viitor, va fi ridicat şi un Complex Turistic de Nataţie. Deocamdată, acesta este în faza de proiect. În ultima şedinţă de Consiliu Local au fost aprobaţi indicatorii tehnici. Valoarea proiectului se ridică la 17 milioane de euro, bani asiguraţi din fonduri structurale. Se preconizează că lucrările vor demara anul viitor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite