Târgovişte: A furat o maşină pentru a se caza la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: A furat o maşină pentru a se caza la închisoare
Târgovişte: A furat o maşină pentru a se caza la închisoare

Un dâmboviţean a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a ajunge la închisoare. Acum riscă să rămână acolo, pentru furt calificat, între 3 şi 15 ani.

Un bărbat de 50 de ani din Perşinari a furat un autoturism pentru a ajunge în arest. Gheorghe Şerban nu are nimic şi îşi doreşte de mai multă vreme să scape de griji, trăind în arest. De altfel, anul acesta a mai fost dus la Parchet cu propunere de arestare preventivă pentru un furt, dar a fost lăsat în libertate.

Ieri, a găsit în Găeşti o maşină Dacia, descuiată, cu geamul lăsat şi cu cheile lăsate între scaune. S-a urcat în ea fără să ezite şi a plecat la drum. Pentru a fi sigur de reuşită a şi băut suficient cât să se ameţească bine. Omul nu are casă, nu are masă şi îşi dorea să  ajungă la puşcărie.

“Bărbatul nu avea permis de conducere, iar aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1 mg/litru, alcool pur în aerul expirat”, a declarat Andreea Mihălăchioiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

Proprietarul maşinii a anunţat poliţia că i-a dispărut maşina şi s-au organizat filtre în Găeşti, dar şi în localităţile învecinate. Maşina a fost găsită de poliţişti la Crângurile, aceştia constatând că Gheorghe Şerban din Perşinari este autorul furtului.

Azi dimineaţă, bărbatul şi-a văzut îndeplinit visul după ce a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de furt calificat, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Dacă va fi găsit vinovat, riscă între 3 şi 15 ani de închisoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite