Târgovişte: Taxiurile au invadat staţia de autobuz de la Muntenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Taxiurile au invadat staţia de autobuz de la Muntenia
Târgovişte: Taxiurile au invadat staţia de autobuz de la Muntenia

Târgoviştenii care aşteptau autobuzul azi-dimineaţă, în staţia Muntenia, nu înţelegeau ce căutau maşinile de taxi în scuarul rezervat transportului public. Din cauza lipsei de clienţi, tot mai mulţi taximetrişti stau pe bară şi parchează pe unde apucă.

Deşi staţia are doar 10 locuri, 15 maşini erau aşezate la rând. Spaţiul nefiind suficient pentru ca toţi taximetriştii să se încadreze în alveolă, maşinile de transport au ocupat şi staţia de autobuz din vecinătate.

"Nu înţeleg de ce parchează aşa. Au ajuns până în staţia de autobuz. Cred că în curând o vor ocupa pe toată", spune Mircea Alecu, un târgoviştean de 49 de ani care aştepta dimineaţă autobuzul.

Şoferii de taxi spun că nu e vina lor ci a celor care au repartizat un număr atât de mic de locuri unei staţii atât de importante din centrul oraşului. "Sunt prea puţine locuri aici, la Muntenia. Este centrul oraşului, e zona cu magazinele, şi Primăria a pus doar zece locuri? Stăm mai mulţi că nu deranjăm pe nimeni. Autobuzele au loc destul şi nu ne-a zis nimeni nimic până acum", spune nea Marin, unul dintre taximetriştii de aici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite