Târgovişte: Relaxare exotică lângă Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Relaxare exotică lângă Târgovişte
Târgovişte: Relaxare exotică lângă Târgovişte

La numai cinci kilometri de Târgovişte, în localitatea Priseaca, se găseşte Daso Cado Land, o bază de agrement ideală pentru iubitorii de apă şi soare.

Piscină la standarde occidentale

În cadrul bazei de agrement funcţionează o piscină cu o adâncime cuprinsă între 1,50 – 1,80 metri, ideală pentru iubitorii de înot, dar şi pentru cei care iubesc pur şi simplu o bălăceală bună. Bazinul este înconjurat de o plajă amenajată pe gazon natural şi cu şezlonguri. Surpriza se află în mijlocul bazinului unde se află un bar de la care puteţi servi băuturi exotice. Baza este dotată cu duşuri şi grupuri sanitare curate şi civilizate.

Odihnă activă

Dacă vă plictisiţi întinşi la soare şi doriţi să folosiţi timpul liber pentru a va întări organismul, puteţi să faceţi gimnastică în apă dar şi gimnastică aerobică, sub îndrumarea unor instructori specializaţi. De asemenea puteţi face fitness în aer liber la aparatele din cadrul bazei. Pentru iubitorii de sporturi de echipă există un teren de volei pe nisip şi un teren de fotbal cu nocturnă.

Terasa-restaurant

Nu e nevoie să vă aduceţi de acasă pacheţelul cu mâncare. În cadrul bazei găsiţi o terasă cu o capacitate de 100 de locuri, unde puteţi servi băuturi şi meniuri exotice sau tradiţionale, deserturi şi fructe. În acest loc se pot organiza şi evenimente sau petreceri tematice, lucru pentru care va trebui să faceţi rezervări în prealabil.

Tarife accesibile

În timpul săptămânii intrarea la piscină costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copiii sub 10 ani. În weekend preţurile sunt de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.
Programul de funţionare este de la 9.00 la 20.00, iar de la 15 iunie, odată cu vacanţa copiiilor, programul se extinde şi după ora 20.
“Am deschis baza de o săptămână şi aşteptăm cu mare drag să vină clienţii şi să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit pentru ei, în câteva zile, o vom avea printre noi şi pe Sheila, leoaica noastră de opt luni, răsfăţata locului”, spune Sorina Petruş, reprezentant Daso Cado Land.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite