Târgovişte: Pasajul de la ieşirea spre Priseaca plin cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Pasajul de la ieşirea spre Priseaca plin cu apă
Târgovişte: Pasajul de la ieşirea spre Priseaca plin cu apă

Una dintre cele mai circulate artere din oraş, a fost inundată, sâmbătă seara, în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele 24 de ore

Ploaia a dat peste cap circulaţia pe drumul naţional 72A, care face legătura dintre Târgovişte şi Câmpulung, chiar la ieşirea din oraş. Pasajul pe sub podul de cale ferată de la Romlux a fost inundat, apa ajungând la o adâncime de 60 de centimetri. Autorităţile au blocat accesul dinspre oraş spre pasaj semnalizând corespunzător pericolul prin indicatoare şi benzi reflectorizante, dar unii şoferi au rupt benzile care semnalizau accesul interzis temporar şi au trecut riscând să rămână blocaţi în apă sau să intre cu roţile în gurile de canal rămase fără capace.

Se întâmplă la fiecare ploaie

Şoferii s-au obişnuit deja cu acest lucru şi spun că pasajul se inundă aproape de fiecare dată când plouă mai puternic. Cele două guri de canalizare care deservesc pasajul în zona cea mai joasă nu fac faţă volumului mare de apă.
„Acum s-a strâns apa pentru că a plouat aproape toată ziua, dar aici este inundaţie şi după o ploaie torenţială de vară. Eu trec fiindcă sunt cu camionul şi am motorul sus, e mai greu pentru maşinile mici”, ne spune Costea Ioan, şofer.
Când au văzut pasajul inundat, mulţi şoferi au făcut cale întoarsă. Cei care n-au ales să treacă prin apă au avut de ocolit trei kilometri, pe centura oraşului Târgovişte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite