Târgovişte: Festivalul Păpuşilor Vii continuă la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Festivalul Păpuşilor Vii continuă la Târgovişte
Târgovişte: Festivalul Păpuşilor Vii continuă la Târgovişte

Dacă ieri desfăşurarea spectacolelor a fost serios influenţată de ploaia care a căzut aproape fără încetare, astăzi vremea a ţinut cu organizatorii festivalului iar iubitorii de teatru s-au bucurat de surprizele din Piaţa Mihai Viteazu.

Ploaia care a căzut necontenit a stricat planurile organizatorilor în a doua parte a zilei de ieri iar spectacolele programate a se desfăşura în aer liber au fost susţinute la Teatrul pentru copii şi tineret Mihai Popescu şi în Pub13bis, aici având loc „Cabaretissimo”, poate cel mai savuros spectacol al primei zile de festival.

Spectacolul continuă

Festivalul, organizat de Primăria Târgovişte şi Teatrul pentru copii şi tineret „Mihai Popescu”, a continuat astăzi, vremea de această dată fiind excelentă. De la ora 09,30 majoretele şi fanfara au dat startul celei de a doua zile de festival, în care târgoviştenii au putut urmări spectacole de teatru şi balet, prezentate de Teatrul Ţăndărică Bucureşti, Teatrul Junior Târgovişte respectiv Şcoala Populară de Artă “Octav Enigărescu”.

image



Târgoviştenii sunt invitaţi în Piaţa Mihai Viteazu

Începând cu ora 16,00, târgoviştenii vor putea urmări pe scena I din Piaţa Mihai Viteazul, Teatrul de păpuşi „Cărăbuş” din Brăila cu piesa „Făt Frumos cel mofturos şi un zmeu întors pe dos”. Evenimentele vor continua cu un concert de muzică de promenadă şi un spectacol de majorete, după care, de la ora 17,00 Teatrul „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe va prezenta „Împărăţia omului sărac”.
Spre seară, iubitorii de teatru vor putea urmări reprezentaţiile Teatrului de Marionete Arad şi al Teatrului Municipal pentru Copii şi Tineret Mihai Popescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite