Target va înfiinţa primul fond imobiliar din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul de firme Target din Cluj-Napoca intenţionează să înfiinţeze primul fond imobiliar din România, capitalul de pornire fiind estimat, în prima fază, la 25 milioane de euro. "Fond

Grupul de firme Target din Cluj-Napoca intenţionează să înfiinţeze primul fond imobiliar din România, capitalul de pornire fiind estimat, în prima fază, la 25 milioane de euro. "Fond imobiliar înseamnă un fond unde toţi banii colectaţi de la investitori merg în active imobiliare, în proiecte de dezvoltare.

Nu discutăm despre cumpărarea unui teren şi a-l revinde, ci de a cumpăra un teren, imobile aflate în paragină, ca să dezvolţi pe ele un proiect imobiliar", a precizat Mircea Ignat, directorul de dezvoltare al Target Capital. Ignat a adăugat că un astfel de fond se adresează doar investitorilor calificaţi, gradul de reglementare fiind diferit.

În cadrul noului fond (Target Real Estate Developer) vor putea fi cooptaţi şi investitori calificaţi străini, dar şi fonduri de investiţii imobiliare din străinătate. Documentaţia necesară înfiinţării fondului va fi trimisă la CNVM până la 1 februarie 2008.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite