Târg de evenimente în Parcul Izvor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Event Bazar" este primul târg la care companiile vor arăta până unde poate merge ca spectaculozitate un eveniment. Vizitatorii se vor bucura, în perioada 3-5 octombrie în Parcul Izvor,

"Event Bazar" este primul târg la care companiile vor arăta până unde poate merge ca spectaculozitate un eveniment. Vizitatorii se vor bucura, în perioada 3-5 octombrie în Parcul Izvor, atât de ofertele prezentate, cât şi de show-ul oferit de organizatori.

Cei prezenţi pot asista la demonstraţii de apărare şi pază, pot degusta mâncăruri tradiţionale româneşti, precum bulz la grătar, fasole cu ciolan, taur şi berbecuţ la proţap, iar atmosfera va fi întreţinută cu dansatoare de Can Can.

În cadrul târgului vor participa companii din domenii precum: media & advertising, servicii şi logistică, entertainment, team building & training, turism, transport, vestimentaţie, print şi promotionale, decoraţiuni şi târguri. De asemenea, vizitatorii au ocazia de a afla de la profesionişti, cum se organizează o petrecere a burlacilor sau o petrecere aniversară.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite