Tânăra căzută din tren studia în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 19 ani din Timişoara şi iubitul ei de 24 ani, nigerian, plecaţi cu trenul la mare, au fost găsiţi, în noaptea de 10/11 august, pe marginea căii ferate, în apropiere de Gara

Tânăra de 19 ani din Timişoara şi iubitul ei de 24 ani, nigerian, plecaţi cu trenul la mare, au fost găsiţi, în noaptea de 10/11 august, pe marginea căii ferate, în apropiere de Gara Caracal. Fata a decedat pe loc. Prieteni de mai bine de jumătate de an, John Okoro şi Cristina Ardelean plecaseră spre litoral cu trenul. La un moment dat au căzut din tren. Bărbatul a zăcut inconştient pe câmp aproape patru ore.

Când şi-a revenit, a sunat la 112. Din primele investigaţii a rezultat că tinerii circulau pe holul de urcare a călătorilor, iar uşa trenului era întredeschisă, fiind, cel mai probabil, aspiraţi de curent. Legiştii cred că tânăra s-a lovit de stâlpul electric care susţine cablul de alimentare a locomotivei. Călătorii au povestit anchetatorilor că tinerii au consumat whisky. Bărbatul are un picior rupt şi traumatism cranian. Tânăra studia economia în Grecia, iar iubitul ei este student la Medicină.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite