Talisman a lansat albumul "Best of"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Oprea s-a simţit "Atât de singur" încât s-a gândit să ofere "Sufletelor dragi" cele mai frumoase cântece Talisman Trupa Talisman, care în mai bine de 10 ani a cucerit nenumărate

Alin Oprea s-a simţit "Atât de singur" încât s-a gândit să ofere "Sufletelor dragi" cele mai frumoase cântece Talisman

Trupa Talisman, care în mai bine de 10 ani a cucerit nenumărate inimi cu cântecele sale, a lansat în această săptămână, la terasa Brown Sugar, un nou album. De data aceasta, pe cel aşteptat de fanii trupei, care fredonează de ani de zile piesele cele mai cunoscute! Albumul "Best of" a apărut pe piaţă pentru a redeschide cutia cu amintiri muzicale!

Cele mai fredonate melodii ale trupei, "Nunta", "Señorita", "De ziua ta", "Atât de singur" sau "Suflete dragi", incluse pe materialul "Best of", realizat împreună cu MediaPro Music, au fost cântate pe 9 august de cei cinci Talismani într-un concert 100% live! Alin Oprea şi a lui formaţie de talismani a încântat asistenţa numeroasă (intrarea a fost liberă) cu cele mai frumoase melodii de pe albumul susţinut de Almaterm.

Lansarea acestui nou material discografic vine la scurt timp după ce talismanii au revenit în ţară dintr-o călătorie, în interes... muzical, în Spania. Trupa s-a aflat timp de patru zile la Madrid, unde a susţinut pe stadionul "Arganda del Ray" un concert pentru a sărbători cel mai vechi ziar şi radio românesc din capitala Spaniei.

Cei peste 7.000 de oameni care se aflau pe stadion, dintre care mulţi sosiţi chiar şi cu trei zile înainte, pentru a fi siguri că nu ratează concertul, au fost extrem de încântaţi de prestaţia celor cinci băieţi: "Concertul a durat mai bine de două ore şi s-a continuat cu alte două ore de autografe şi poze. Publicul a fost extrem de călduros şi ne-a acompaniat pe tot parcursul spectacolului", a mărturisit Alin Oprea solistul trupei.

Românii aflaţi în Spania au fost de această dată privilegiaţi: Talisman le-a pregătit o surpriză, pentru că şi-au lansat albumul "Best of" în cadrul unei conferinţe de presă la care, pe lângă jurnalişti şi fani, au participat şi oficialităţi din Madrid, şi cel mai important post de televiziune spaniolă. Acest eveniment a precedat lansarea albumului "Best of" care a avut loc joi seara, la Bucureşti...

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite