Taina" de la Holograf se dezvăluie în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Bitman&Co a lansat acest album după o pauză de trei ani. După o vară plină de concerte prin toată ţara, trupa veterană în muzica autohtonă se pregăteşte să intre în toamnă cu o

Dan Bitman&Co a lansat acest album după o pauză de trei ani.

După o vară plină de concerte prin toată ţara, trupa veterană în muzica autohtonă se pregăteşte să intre în toamnă cu o nouă serie de spectacole. Astăzi, membrii trupei vor fi prezenţi la Bucureşti, în parcarea hipermarketului Carrefour din cartierul Colentina, unde vor încânta cumpărătorii şi fanii, începând cu ora 20.00. Săptămâna ce va urma, Sibiul, Târgu Mureşul şi Braşovul vor avea parte de show-urile trupei Holograf.

Formaţia îşi promovează albumul "Taina", apărut anul trecut, şi care conţine 10 piese, total diferite ca tempo şi orchestraţie faţă de ceea cu ce eram obişnuiţi până acum. Dar, asta nu înseamnă că vor neglija hiturile care le-au asigurat un loc fruntaş pe scena muzicii româneşti.

Printre melodiile incluse pe "Taina", se numără: "Dacă vrei iubire", "Vine o vreme", "Cine ştie", "Şi băieţii plâng". Titlul materialului discografic se referă la ceea ce căutăm mereu în viaţă, şi anume dragostea. Holograf a lansat acest album după o pauză de trei ani. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite