Tabere pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe litoral nu sunt disponibile decât 600 de locuri, la Eforie şi 2 Mai Elevii şi studenţii se pot înscrie de astăzi într-una dintre cele 70 de tabere deschise în toată ţara de

Pe litoral nu sunt disponibile decât 600 de locuri, la Eforie şi 2 Mai

Elevii şi studenţii se pot înscrie de astăzi într-una dintre cele 70 de tabere deschise în toată ţara de Autoritatea Naţională pentru Tineret.

Pentru a prinde unul dintre cele 78.000 de locuri de tabără, elevii trebuie să se înscrie la direcţiile judeţene de tineret sau la agenţia centrală din Bucureşti. Preţul unei zile de tabără variază între 17 şi 71,42 lei, în funcţie de serviciile incluse.

Cele mai multe locuri sunt în taberele de la Eforie (Constanţa) - 380 de locuri, în Poiana Pinului (Braşov) - 330 de locuri, în 2 Mai (Constanţa) - 192 de locuri, la Oglinzi (Neamţ) - 170 de locuri şi Valea Budului (Bacău) - 160 de locuri.

Locuri gratuite în taberele naţionale

În acest an, există şi 11 tabere naţionale, unde locurile sunt gratuite, şi 15 tematice. Taberele naţionale sunt organizate în judeţele Alba, Bacău, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Maramureş, Iaşi, Prahova, Timiş, Teleorman şi Harghita, în domenii precum speologie, artă, jurnalism sau etnografie.

Cercetaşii şi iubitorii de trasee montane vor putea merge începând cu 4 iulie în tabere tematice la Arieşeni-Alba, Predeal-Braşov, Râul Alb-Caraş şi Eforie Sud-Constanţa.

Tabere în Tunisia şi Grecia

Anul acesta, în Tunisia, sunt 1.056 de locuri. Un sejur costă între 394 şi 464 de euro. Preţul unui loc de tabără în Grecia variază între 199 şi 219 euro. Numărul total de locuri este de 1.232.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite