Tabăra de la Năvodari se va extinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea taberei pentru copii de la Năvodari, situată la trei kilometri de haldele de fosfogips unde s-au înregistrat concentraţii mari de radioactivitate, consideră că nu există motive de

Conducerea taberei pentru copii de la Năvodari, situată la trei kilometri de haldele de fosfogips unde s-au înregistrat concentraţii mari de radioactivitate, consideră că nu există motive de îngrijorare din această cauză.

Mai mult decât atât, se aşteaptă ca sezonul 2008 să fie mai profilic decât anul trecut, mai ales că s-au investit peste 700.000 de lei în modernizarea taberei. "Nu avem semnale că vacanţele la Năvodari vor avea de suferit.

S-au făcut investiţii de aproape 700.000 de lei şi analizăm posibilitatea extinderii numărului de locuri cu încă 500, faţă de cele 4.000 de acum", susţine Marius Cârjă, directorul taberei de la Năvodari.

De altfel, reprezentanţii taberei spun că de peste 30 de ani de când funcţionează tabăra nu s-au înregistrat situaţii de criză. "Au fost situaţii, dar foarte rare, când vara se mai simţea un miros greu, uşor înecăcios, dar nu au fost nicidecum probleme majore. Nu se putea vorbi de plusuri critice ale nivelului de radiaţii", spune Dan Rahău, fost director al taberei. (Laurenţiu Despina)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite