Tabără pe Aeroportul Heathrow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de membri ai Grupului de Apărare a Climei, care şi-au propus să împiedice construirea celei de-a treia piste menite să deservească cel mai mare aeroport al Londrei, şi-au

Câteva sute de membri ai Grupului de Apărare a Climei, care şi-au propus să împiedice construirea celei de-a treia piste menite să deservească cel mai mare aeroport al Londrei, şi-au montat corturi şi se simt ca în tabără. Ieri au făcut un foc şi au discutat în jurul lui, ca indienii.

Unul dintre planurile de acţiune: deghizarea în angajaţi ai aeroportului (oameni de pază, stewardese) şi blocarea turiştilor, în semn de protest. Organizatorul taberei, avocatul John Jordan, în vârstă de 42 de ani, a confirmat pentru presă un e-mail interceptat de ziariştii de la "Daily Mail", prin care membrii taberei erau sfătuiţi să-şi facă rost de uniforme de la centrele de închirieri. "Trebuie să ne deghizăm, a recunoscut el, pentru că altfel nu suntem lăsaţi să ne apropiem de aeroport. Vrem să protestăm cât mai eficient", a admis Jordan, care a precizat că deghizarea e permisă de lege.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite