TVR coace grila de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiuni noi, vedete şi dezbateri, din 2 aprilie În grila de primăvară a postului naţional de televiziune vor răsări emisiuni noi. TVR îşi va revigora programul cu idei proaspete,

Emisiuni noi, vedete şi dezbateri, din 2 aprilie

În grila de primăvară a postului naţional de televiziune vor răsări emisiuni noi. TVR îşi va revigora programul cu idei proaspete, celebrităţi în rol de moderatori, divertisment şi dezbateri, din 2 aprilie.

Noutatea numărul unu îşi va intra în rol în fiecare dimineaţă, de la 7.30, pe parcursul a două ore şi jumătate. Telematinalul ale cărui gazde vor fi Adriana Avram şi Cosmin Ţîntă va încerca să asigure un echilibru de informaţie utilă, din toate domeniile. O altă noutate este "Careul de doamne", o emisiune în care trei moderatoare permanente, Tia Şerbănescu, Adriana Titieni şi Irina Schrotter şi o a patra, cu statutul de invitată, vor comenta chestiunile arzătoare ale zilei. "Hello, Goodbye" va fi un show de divertisment prezentat de Gabriel Coveşeanu, care va urmări poveşti interesante, amuzante sau triste, surprinse de camera de filmat într-un aeroport. Cele mai importante meciuri ale echipei naţionale de fotbal vor fi prefaţate la "Minutul 0", emisiune prezentată de Vlad Enăchescu şi Ovidiu Ioaniţoaia. Cei doi vor modera şi emisiunea "Repriza a III-a", care abordează în fiecare săptămână partide importante din cupele europene, amicalele naţionalei, dar şi fotbalul din Liga I.

În weekend, secretele din lumea vitezei vor fi dezvăluite la Studio Formula 1 - emisiunea care precede cursele de F1 transmise de TVR 1.

Măruţă şi Moga caută vedete

În fiecare luni, show-ul "Faimoşii", prezentat de Cătălin Măruţă şi Marius Moga va încerca să descopere talentele muzicale româneşti. Cei doi vor face parte din echipa care va gestiona un concurs muzical nonconformist. Direcţia ştiri a TVR va propune telespectatorilor, în fiecare miercuri seară, un talk-show de politică externă, în direct, dedicat cu precădere temelor europene. "Fără frontiere", emisiunea de actualitate internaţională, axată pe decriptarea mizelor lumii contemporane, îl va avea drept gazdă pe Luca Niculescu, redactor-şef la Radio RFI. Talk-show-ul va înlocui în grila TVR 1, un alt program al ştirilor, "Prim Plan". O altă schimbare este legată de ziua de difuzare a emisiunii "Garantat 100%". Telespectatorii îi vor putea vedea pe Cătălin Ştefănescu şi invitaţii săi în fiecare joi seara, de la ora 23.10.

Emisiunile de interes general care ocupau până acum tronsonul orar 17.15 - 17.45, "Sănătate pentru toţi!" (luni), "Atom" (marţi), "Pe ce dăm banii?" (miercuri) vor putea fi urmărite dimineaţa, de la ora 10.00, în aceleaşi zile. Locul lor este luat, după-amiaza, de "Careul de doamne", emisiune care determină, de altfel, şi repoziţionarea programului "DisDeSeară", de la ora 18.00.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite