Primul copil găsit cu ajutorul Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Stop indiferenţei“, care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra problematicii copiilor dispăruţi, are deja rezultate: unul dintre cazurile prezentate la Focus a fost soluţionat.

Adolescenta Monik Baciu, în vârstă de 15 ani, al cărei caz a fost prezentat la jurnalul Focus, de la Prima TV, a fost găsită în oraşul Sibiu şi a fost dusă la poliţia din localitate. Tânăra dispăruse de acasă în urmă cu un an.

Campania „Stop indiferenţei“ se încheie astăzi cu un ultim caz care va fi prezentat la Focus. Elvira Loredana Ghioca, o fetiţă de nouă ani, din Berbeşti, judeţul Vâlcea, a dispărut în urmă cu doi ani. Sora ei îşi aduce aminte că micuţa a plecat de mână cu un străin.

Părinţii şi apropiaţii au căutat-o pe Elvira, iar filtre ale poliţiei au verificat toate maşinile care au intrat şi ieşit din Berbeşti, însă fără niciun rezultat. În ciuda tuturor eforturilor depuse, fetiţa nu a fost găsită. Campania Focus are ca principal scop determinarea unei atitudini responsabile în privinţa copiilor dispăruţi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite