Monica Baciu, căutată de Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în cadrul jurnalului Focus de la ora 18.00 de la Prima TV, urmăriţi un caz şocant. Monica, o fată în vârstă de 15 ani, a fugit de acasă, iar acum întreaga familie o caută cu disperare.

Părinţii speră să o găsească prin intermediul campaniei Prima TV. Monica Baciu, o fată veselă încă de mică, s-a schimbat în momentul în care a întâlnit un băiat pe care a ajuns să îl iubească. Atunci a început să lipsească cu nopţile de acasă şi să-şi mintă familia.

La data de 3 mai 2008, fata a plecat de la şcoală şi a trecut pe la mama sa pentru a-i spune că la ora 18.00 este şedinţa cu părinţii. Aceasta a fost ultima discuţie pe care fata a avut-o cu cineva din familie.

Nu a lăsat niciun mesaj

Monica a mai fost plecată de acasă în februarie 2008, dar a fost găsită repede şi s-a întors în familie. De la momentul ultimei plecări nu mai există nicio informaţie despre ea. Fata nu i-a trimis niciun mesaj mamei şi nu a telefonat niciodată.

În ciuda tuturor eforturilor depuse, până în acest moment, Monica nu a fost găsită. Reporterii Prima TV cred însă că „Împreună o putem găsi“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite