„Hipnoza, jocurile minţii“, un show nou la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Hipnoza, jocurile minţii“, un show nou la Prima TV
„Hipnoza, jocurile minţii“, un show nou la Prima TV

Emisiunea, în care oameni obişnuiţi sunt hipnotizaţi şi puşi în ipostaze neobişnuite, începe la 2 august, de la ora 20.30, la Prima TV. Emisiunea „Hipnoza, jocurile minţii“ va fi difuzată în fiecare duminică, iar „maestrul de ceremonii“ este Vlad Grigorescu, specialist în acest domeniu.

În fiecare ediţie a emisiunii, care va dura o oră, opt persoane vor fi hipnotizate şi păcălite că se află în situaţii neobişnuite, cum ar fi pilotarea unui elicopter sau dirijarea unui cor de renume.

Cu ajutorul capacităţilor sale de sugestie, Vlad Grigorescu îi va convinge pe oameni să nu se teamă de ce li s-ar putea întâmpla şi să încerce lucruri noi, care se vor petrece numai în mintea lor.

În prima ediţie a show‑ului „Hipnoza, jocurile minţii“, cei opt concurenţi se dovedesc a fi lipsiţi de inhibiţii. Unul dintre aceştia va fi cobaiul într-un experiment inspirat din filmul de succes „Yes Man“, cu Jim Carrey, în care va fi convins să răspundă cu „da“ la orice întrebare care i se pune. Astfel, omul va „afla“ lucruri despre el pe care nici nu şi le imagina.

Un alt concurent va crede că mănâncă un măr gustos şi perfect copt, fără să ştie că de fapt a muşcat dintr-o ceapă, până când nu este scos din starea de transă hipnotică.

Omul care citeşte gânduri

Potrivit site-ului său oficial, vladgrigorescu.com, vedeta noii emisiuni este un mentalist, nume care se referă la o categorie a iluzionismului.

Mentaliştii dau impresia că citesc gânduri şi se folosesc de tehnici de manipulare: sugestia, hipnoza, citirea limbajului corpului sau distragerea atenţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite