TIMIŞOARA: Yoghinii MISA sunt instalaţi în Banatul Montan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima spirală pentru „integrarea în absolut” are loc miercuri, la Băile Herculane, fiind formată din peste 4.000 de adepţi MISA.

Mâine yoghinii vor medita la „starea de iubire profundă manifestată fără măsură” şi vor discuta despre „starea de amabilitate şi altruism divin”.

Aproape 4.000 de yoghini

Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a început la Băile Herculane o conferinţă internaţională. Yoghinii au sosit în staţiune încă de sâmbătă. „Potrivit organizatorilor, sunt aşteptate pe Platoul Coronini, unde şi-au amplasat tabăra, aproximativ 4.000 de persoane” a declarat Ionuţ Lalescu, viceprimarul staţiunii. Alături de români, au ajuns la Herculane şi adepţi ai MISA din Danemarca, Italia, Franţa, Anglia.

Spirală la ceas de seară

„Prima spirală o vom face miercuri, 6 mai. Formarea spiralei va începe pe platoul Coronini la ora 17.30 iar spirala se va forma la ora 19. Vineri vom forma a doua spirală, iar sâmbătă ultima” a spus Crina Calek, purtător de cuvânt al MISA. Astăzi dimineaţă s-a organizat o conferinţă specială pentru bărbaţi iar luni, de la ora 12.30, este program special pentru femei. „Astăzi au avut loc mai multe meditaţii, despre starea modernă de claritate mentală. Seara, de la ora 22.00, se face meditaţie despre starea de discernământ spiritual” a mai spus Calek.

Ţăranii au lăsat din preţ


În anii trecuţi ţăranii din regiunea Herculane ridicau preţurile pentru a profita cât mai mult de pe urma yoghinilor. Reprezentanţii MISA spun că anul acesta preţurile sunt normale. „Noi avem un meniu ovo-lacto-vegetarian. Nu pot spune că au crescut preţurile de când am venit noi. Spre exemplu, un litru de lapte e numai 3 lei” a mai spus Calek.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite