TIMIŞOARA: Timişorenii critică Justiţia în cazul ucigaşului cu Ferrari (GALERIE FOTO+SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luxul în care trăieşte cel din cauza căruia un tânăr a murit a înfuriat cititorii Adevărul.

Zeci de comentarii postate pe site-ul www.adevarul.ro sugerează că în cazul „Ferrari” nu s-a făcut dreptate, iar un criminal nu are nicio urmă de conştiinţă.

Plimbările lui Adrian Cocoană, cunoscut ca „ucigaşul cu Ferrari”, pe Bega, cu o ambarcaţiune care costă mii de euro au stârnit reacţii din partea bănăţenilor. Nemulţumirile sunt adresate Justiţiei şi „miserupismului” cu care Cocoană defilează prin centrul oraşului.

„Şi uite aşa băieţelul este în libertate pentru că nu prezintă pericol social, probabil că trebuie să omori măcar 10-15 oameni pentru a prezenta pericol. După 3-4 ani, când lumea uită se va da o sentinţă de 2 ani cu suspendare. Până atunci la plimbare pe Bega!”, scrie Gogu într-un comentariu pe timisoara.adevarul.ro.

Un alt cititor al „Adevărul” se arată indignat de ceea ce face Cocoană, la nici un an după accidentul care a îngrozit o ţară întreagă. „Fiţe cât cuprinde. Nu am mai auzit pe nimeni să îşi ia şalupă pentru a se da cu ea pe Bega. Ăsta e nebun. După tot ce a făcut lui îi arde de dat cu şalupa pe Bega. Incredibil”, a spus Tudor, pe www.adevarul.ro.

„Dacă nu te cheamă Barrichello sau Lewis Hamilton, trebuie să ai probleme psihologice serioase ca să consideri că un Ferrari te reprezintă şi să ţi-l cumperi. Să mai şi omori un om cu el e chiar dovada acestui lucru”, a spus şi  Lancaster.

Ziarul „Adevărul de seară” de mâine vă prezintă în exclusivitate cine a fost afectat direct de fiţele lui Cocoană de pe Bega.


 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite