TIMIŞOARA: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Timişoara, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locală a cotidianului "Adevărul de Seară".

ASTĂZI ORA 13.00
Competiţie la „Jimbocicleta

Mulţi bănăţeni şi-au părăsit astăzi locuinţele şi au plecat la Jimbolia. Ei şi-au luat bicicletele pentru a profita de vremea bună din acest weekend şi au participat la manifestarea „Ştafeta Ciclistă”, organizată de Rotary Club. Ştafeta a plecat spre Arad, astăzi la ora 13.00, pentru a promova mişcarea în aer liber.

ASTĂZI, ORA 20.00

Concert de folk de Ziua Tineretului

Timişorenii care au chef de muzică bună sau cei care pur şi simplu sărbătoresc Ziua Tineretului sunt aşteptaţi în această seară la terasa Porto Arte pentru un spectacol special, cu multă muzică bună. Concertul va fi susţinut de către trupa de folk-rock „Karma”. Evenimentul va începe de la ora 20.00.

ASTĂZI, ORA 19.00
Premiu pentru teatru

Dramaturgia timişoreană este premiată în această seară. Organizaţia Kultur Forum Europa acordă astăzi o importantă distincţie Teatrului Naţional din Timişoara. Premiul se acordă nu doar instituţiei, ci şi regizorului Radu Afrim. Festivitatea are loc în această seară, după spectacolul „Boala familiei M”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite