Svetlana a îngropat cazul "Andreea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Svetlana Preoteasa, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, s-a întâlnit ieri, la Focşani, cu directorii unităţilor de învăţământ din Vrancea. Cu

Svetlana Preoteasa, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, s-a întâlnit ieri, la Focşani, cu directorii unităţilor de învăţământ din Vrancea.

Cu un ceas întârziere faţă de ora anunţată la Inspectoratul Şcolar Vrancea. În jurul orei 10.00, Preoteasa a ajuns la Şcoala Generală nr. 10 "Duiliu Zamfirescu" din Focşani, unde s-a consumat scandalul ce a avut-o în prim-plan pe eleva Andreea Constantinescu, tânăra terorizată de către colegii de clasă pe motiv că mama ei este prostituată în Italia.

S-ar putea ca întârzierea secretarului de stat la întâlnirea cu directorii vrânceni să fie urmarea vizitei Svetlanei Preoteasa în şcoala respectivă. Cert este că, printre cei care o aşteptau pe holul inspectoratului, s-au aflat şi directorii şcolii cu probleme, Laurenţiu Ţibrea şi Sorinela Bălan.

La apariţia presei, cei doi au dispărut. După intrarea secretarului în sala de şedinţe, directoarea adjunctă, Sorinela Bălan, a intrat şi ea, luând loc lângă colegii săi. În ceea ce îl priveşte pe Ţibrea, acesta nu a mai apărut. După întâlnire, Preoteasa a spus că "eleva va rămâne la şcoală şi se află în grija consilierului educativ şi a psihologului". Despre vreo sancţiune sau măcar un avertisment, nici vorbă. Important este faptul că Andreea Constantinescu nu va fi mutată la altă şcoală, aşa cum se dorea. Deocamdată.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite