Sutienele, la vedere! Se dau premii în euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Onix dă petrecere sahariană pentru toate "cadânele" din Bucureşti. Dansatoarele iscusite sunt premiate Aici, DJ Alex se va ocupa exclusiv de muzica clubului. Probabil că vor fi

Clubul Onix dă petrecere sahariană pentru toate "cadânele" din Bucureşti. Dansatoarele iscusite sunt premiate

Aici, DJ Alex se va ocupa exclusiv de muzica clubului. Probabil că vor fi şi ceva acorduri orientale, care să dea bine cu tema aleasă de clubul bucureştean.

Va fi, cu siguranţă, o atmosferă încinsă, mai ales că reprezentatele sexului frumos vor fi antrenate şi instigate la un concurs de sutiene.

Aici, avem o dilemă… nu am înţeles exact cum se poate premia cel mai "încins" (după cum anunţă oficial clubul) sutien. Sutienul să fie pe corp sau atârnat undeva? Sau să umble din mână în mână printre membrii juriului şi, în funcţie de arsurile provocate de lenjeria domnişoarelor, se va alege un câştigător?

Ca să nu mai spunem că premiul pentru acest concurs constă în 100 de euro. Care se acordă cui? Sutienului sau posesoarei? Cu un singur premiu am fost complet de acord şi, pe care, de altfel, l-am şi înţeles: cel pentru cea mai focoasă prezenţă feminină.

Acum, întrebarea mea este, sutienele astea au habar de ceva geografie? Ştiu ele ceva de Sahara? Că tot sunt invitate la o petrecere în stil saharian, ar trebui să le informăm că este deşertul cel mai mare de pe globul pământesc, că este de aproape 26 de ori mai mare ca Germania ca întindere, iar populaţia sa, cam rară, este formată din arabi, berberi, mauri şi două neamuri: cele de tubu şi cel al tuaregilor.

Cu această ocazie, am reuşit să îmbinăm utilul cu plăcutul: o scurtă, dar folositoare, lecţie de cultură generală cu un dans dezlănţuit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite