Suspectul asasinatului de la Săcele s-a sinucis în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Vrabie, braşoveanul cercetat pentru triplul asasinat comis la sfârşitul lunii iunie în Săcele, s-a spânzurat duminică în Grecia. Cadavrul său a fost descoperit de poliţiştii eleni

Ştefan Vrabie, braşoveanul cercetat pentru triplul asasinat comis la sfârşitul lunii iunie în Săcele, s-a spânzurat duminică în Grecia. Cadavrul său a fost descoperit de poliţiştii eleni într-o pădure din insula Kos.

Se pare că bărbatul de 35 de ani nu a putut suporta gândul că va sta pentru restul vieţii în puşcărie. În urmă cu două săptămâni, el şi-a sunat mama şi i-a spus că se va omorî. Ştefan Vrabie era suspectat că şi-a ucis tatăl, pe fostul soţ al concubinei sale şi pe copilul acesteia, de doar 13 ani.

Corpurile victimelor au fost descoperite după câteva zile în haznaua din curtea tatălui suspectului. A doua zi după comiterea crimei, Ştefan Vrabie a luat maşina tatălui său şi a părăsit ţara cu avionul în direcţia Grecia.

Anchetatorii au trimis la Bucureşti, pentru analize, un ciocan, o bâtă de baseball şi o secure, toate găsite în maşina suspectului. În plus, anchetatorii au prelevat bucăţi din ţesătura păturilor şi a cearşafurilor impregnate cu sânge, pe care le-au trimis la expertiză.

Testele ADN urmau să fie gata la sfârşitul acestei luni, moment în care Ştefan Vrabie ar fi fost, probabil, adus în România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite