„Suspect de crimă”, un nou serial la Pro Cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, în fiecare joi, de la ora 16.15, actriţa Helen Mirren îi provoacă pe telespectatorii Pro Cinema să pornească pe urmele criminalilor în serie.

Câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din “Regina” (“The Queen”) interpretează rolul lui Jane Tennison, o femeie detectiv care are şansa de a ajunge la conducerea departamentului de criminalistică.

Însă, odată ajunsă în această poziţie de top, ea află că trebuie să lupte nu numai împotriva criminalilor în serie, ci şi împotriva prejudecăţilor şi a misoginismului colegilor ei de departament.

Actori de renume

Scenariul pentru această serie a fost creat de Lynda La Plante, după ce a urmărit un reality-show ai cărui protagonişti erau chiar politiştii criminalişti. După ce a sunat şi a aflat că existau doar patru femei detectiv, a decis să o intervieveze pe una dintre ele. Povestea femeii a impresionat-o în mod deosebit şi i-a inspirat personajul interpretat de Helen Mirren.

„Suspect de crimă” („Prime Suspect”) aduce în prim plan câteva nume „grele” ale cinematografiei britanice. Ralph Fiennes, Tom Wilkinson şi Zoe Wanamaker sunt partenerii lui Helen Mirren în primul film din această serie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite