Surprizele sezonului de transferuri în televiziuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

plătită mai bine ca un un fotbalist cum e Mirel Rădoi, care are pe an în jur de 300.000 de euro. şi, dacă mai adăugăm şi prima de instalare, de 400.000 de euro, simpatica Teo "ia" mulţi

plătită mai bine ca un un fotbalist cum e Mirel Rădoi, care are pe an în jur de 300.000 de euro. şi, dacă mai adăugăm şi prima de instalare, de 400.000 de euro, simpatica Teo "ia" mulţi dintre fotbaliştii din campionatul intern. Numeroase alte zvonuri circulă pe piaţa media în ultimele zile, acum, în apropierea lansării grilelor de toamnă ale televiziunilor. Cosmina Păsărin, Diana Munteanu, Răzvan Dumitrescu sunt numele vehiculate cel mai recent.
Fosta "ispită", Cosmina Păsărin, liberă de contract de la începutul verii, când a încetat colaborarea cu trustul lui Adrian Sârbu, s-a înrolat la Antena 1. Ea va fi coprezentatoare, alături de Pepe, la "Revanşa Starurilor" şi va avea şi un rol în noua telenovelă a postului, "Vocea inimii". Cosmina a mai avut recent o tentativă de colaborare cu postul din Băneasa, când a dat o probă pentru a prezenta ştirile sportive. Fosta vedetă Playboy n-a avut loc pe post din cauza invidiilor feminine manifestate violent de cea care ar fi trebuit să-i fie colegă. Dar în Antena 1, iată, tot a ajuns, cu un salariu de 1.700 euro.
Diana Munteanu, prezentatoarea MTV, ar fi şi ea tentată de o schimbare şi priveşte tot spre Antena 1, conform unor surse din piaţă. Diana Munteanu are o poziţie bună la canalul de muzică unde prezintă 4 emisiuni European top 20, Hitlist UK, Top 40 şi MTV Party Zone. Tânăra vedetă recunoaşte că îşi doreşte ceva nou în carieră, dar aşteaptă o ofertă pe măsură. Din punct de vedere profesional şi material.
Cristina Cioran, aflată până recent în curtea postului Acasă TV, se află şi ea în tratative cu Antena 1, pentru un post de coprezentator al unei emisiuni matinale.
Un alt nume despre care se vorbeşte în legătură cu contractele de toamnă este Răzvan Dumitrescu, a cărui plecare de la Realitatea a stârnit, la vremea respectivă, discuţii aprinse. Se pare că acesta este totuşi în discuţii cu postul de ştiri patronat de Sorin Ovidiu Vântu, dar nu numai cu acesta. Zvonul potrivit căruia Dumitrescu ar fi semnat deja cu Realitatea TV provine chiar din curtea postului care îşi doreşte astfel să îndepărteze alte televiziuni de fostul prezentator al "Realităţii Zilei". Discuţii există totuşi între acesta şi post, dar ele se prelungesc în jurul formatului pe care l-ar putea prezenta Dumitrescu. "Realitatea Zilei" este un format adus în România de Dumitrescu şi cumpărat de canalul de ştiri.
Odată cu anunţata plecare a lui Teo de la Pro TV, cel mai probabil înspre Kanal D, post ce va fi lansat în această toamnă, mai multe nume au intrat pe o listă a celor curtaţi de turcii de la Dogan Media, cel mai marte trust de presă de peste Bosfor. Andreea Marin, Dan Negru, Robert Turcescu, producătoarea Dana Mladin şi Lucian Mândruţă sunt cele mai cunoscute nume de pe această listă, dar niciunul dintre ei nu a confirmat că ar pleca de la posturile pentru care lucrează. Zilele trecute, Lucian Mândruţă a afirmat că a fost contactat de către o persoană, dar proaspăta sa numire în postul de redactor-şef al ştirilor Antenei 1 este de natură să-l mulţumească atât cât să nu fie tentat de ofertele primite. Contactat de Adevărul, Dan Negru nu a dorit să declare nimic despre subiect. "Am probleme cu o clădire acum, n-am timp de aşa ceva", a spus Negru, care în afara televiziunii conduce o prosperă afacere imobiliară.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite