Surorile Olsen, cele mai bogate adolescente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Gemenele de aur", Mary-Kate şi Ashley Olsen, cele mai bogate din tânăra generaţie În fruntea listei celor mai bogaţi adolescenţi din lumea strălucitoare a showbizului se află

"Gemenele de aur", Mary-Kate şi Ashley Olsen, cele mai bogate din tânăra generaţie

În fruntea listei celor mai bogaţi adolescenţi din lumea strălucitoare a showbizului se află gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen. O atestă revista "Forbes", considerată "Biblia" capitalismului american, care pentru prima oară a "controlat buzunarele" celor mai tineri de la Hollywood, respectiv cele mai bogate staruri cu vârste sub 21 de ani, relatează "Corriere della Sera".

Party-uri, scandaluri, droguri şi alcool au devenit o obişnuinţă a tineretului - sau a unei părţi din tineretul - de la Hollywood, care ţine prima pagină a publicaţiilor de scandal din întreaga lume. Pe primul loc al tinerelor care câştigă cel mai bine se situează duoul inseparabil Mary-Kate şi Ashley Olsen. Gemenele Olsen au păşit în lumea spectacolului de la o vârstă foarte fragedă. Nu aveau niciun an când au apărut în sitcomul "Full House", difuzat de canalul ABC. Cele două actriţe au câştigat anul trecut în total peste 40 milioane de dolari. Golden Twins (Gemenele de aur), cum sunt numite, au în afară de actorie şi o casă de producţie şi comercializare - numită Dualstar Entertainement Group -, care le-a permis să intre acum câţiva ani şi în Cartea Recordurilor ca fiind cele mai tinere producătoare din lume. Ele mai au şi o marcă de haine şi accesorii, comercializată de lanţul Wal-Mart, iar firma Mattel a creat numeroase păpuşi cu chipul lor. Venitul lor este estimat la un miliard de dolari.

Pe celelalte locuri

Pe locul doi în topul adolescenţilor cei mai bogaţi se află englezul Daniel Radcliffe, în vârstă de 17 ani, care a câştigat anul trecut 13 milioane de dolari pentru interpretarea sa din seria filmelor cu Harry Potter. Pe locul următor se clasează actriţa Lindsay Lohan, 20 de ani, cu şase milioane de dolari câştigaţi în 2006. Pe poziţia a patra figurează Hannah Dakota Fanning, de numai 13 ani, care şi-a început cariera la vârsta de şase ani, cu participări la seriale de televiziune, cum ar fi "ER" sau "CSI". Ea a apărut deja în 18 filme pe marele ecran. Laureată a unui premiu BAFTA, copila-actriţă este protagonista filmului controversat "Hounddog", care a fost aclamat la Sundance Film Festival.

Bogată la 10 ani

Locul cinci revine actriţei Amanda Bynes (în vârstă de 20 de ani, cu un venit de 2,5 milioane de dolari, anul trecut), locul şase - actriţei Hayden Panettiere (în vârstă de 17 ani, care a câştigat în 2006 două milioane de dolari), iar locul al şaptelea actriţei-cântăreţe Vanessa Anne Hudgens (18 ani, cu un venit de două milioane de dolari, în anul ce a trecut). Locul opt a fost obţinut de newyorkeza Abigail Kathleen Breslin, cea mai tânără din clasamentul realizat de revista americană, care la numai 10 ani a câştigat într-un an peste 1,5 milioane de dolari. Născută într-o familie de actori, ea a apărut în spoturi publicitare tv de la vârsta de trei ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite