Suplimentul "Adevărul verde", premiat de Ziua Mediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase ONG-uri de mediu au organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului. Politicieni, personalităţi şi jurnalişti au fost recompensaţi pentru activitatea

Şase ONG-uri de mediu au organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului.

Politicieni, personalităţi şi jurnalişti au fost recompensaţi pentru activitatea desfăşurată în slujba mediului.

Şi cei care au pus umărul la distrugerea mediului au primit premii, dar de admonestare, în speranţa că vor conştientiza importanţa mediului şi a conservării acestuia.

La categoria "recompense" a fost menţionată şi activitatea redactorilor de la "Adevărul verde", care au primit o diplomă şi un ghiveci cu flori.

Premiul "Verde mare de Tipar" a fost decernat suplimentului de mediu al ziarului "Adevărul", pentru că "nu consumă hârtie fără folos pentru mediu".

S-au acordat premii tematice

Organizaţiile Green Hours, "Salvaţi Dunărea şi Delta", "Copacul de Hârtie", "EcoAssist", "TERRA Mileniul III", "Greenpeace" şi "WWF" au oferit şi premiile "Verde Împărat", "Verde pur-sânge", "Una cu natura", "România fără cianuri" şi "Peştişorul de aur".

Beneficiarii au fost ministrul Korodi, europarlamentarii Daciana Sârbu şi Magor Imre Csibi, senatorii Peter Eckstein Kovacs şi Gheorghe Funar, precum şi Gheorghe Ştefan, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite