Supershow cu Paul Van Dyk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ-ul poate fi urmărit la spectacolul pe care îl susţine în această seară la World Trade Plaza. Evenimentul marchează şapte ani de petreceri organizate de The Mission. În deschiderea

DJ-ul poate fi urmărit la spectacolul pe care îl susţine în această seară la World Trade Plaza.

Evenimentul marchează şapte ani de petreceri organizate de The Mission. În deschiderea show-ului lui Paul, spectatorii se pot delecta pe mixajele lui Alex M.O.R.P.H.

De-a lungul celor şapte ani de activitate, The Mission s-a remarcat în România prin cele mai bune evenimente. Foarte multe nume celebre din topul DJ-ilor străini au fost prezente pe scenele plaiurilor mioritice. Printre aceştia se numără Tiesto, Carl Cox, Timo Maas, Sasha, Paul Oakenfold, Fatboy Slim, Erick Morillo, Armin van Buuren, Deep Dish sau John Digweed.


Anul acesta, Paul Van Dyk a avut lansarea unui nou album, mult aşteptat de fanii din întreaga lume, "In between". Despre acest material discografic, DJ-ul german afirma că a fost compus în aproape trei ani. "Fiecare piesă de pe LP are povestea ei şi, cum călătoresc prin toată lumea, se pot găsi şi pe album diverse influenţe", a completat Paul.


Succes internaţional


În cel de-al doilea material discografic din cariera DJ-ului german, "Seven Ways", Paul a reuşit să îşi definească mai bine stilul. "Seven Ways" a reuşit să prindă în afara graniţelor Germaniei, şi a fost lansat şi în Marea Britanie, de casa de discuri Deviant Records. La casa de discuri MFS din Germania a renunţat definitiv în anul 1999, când a scos pe piaţă noi versiuni la una din cele mai de succes piese ale sale, "For An Angel".
În acelaşi an, Paul a pus bazele propriei sale case de discuri, Deviant Records, care, în anul 2006 a câştigat premiul pentru cel mai bun label.


Best of the Best


De-a lungul carierei sale, DJ-ul a lansat şase albume şi a fost premiat de nenumărate ori: DJ Mag No.1 DJ, Best Producer Trance, Best Global DJ (2005), Best Global DJ Trance Awards, DJ Mag No.1 DJ, Best Producer, Best Mix Compilation pentru "The Politics of Dancing" (2006). Anul acesta, Paul Van Dyk a fost distins cu Best Ortofon European DJ (Miami Winter Music Conference 2007), Best international DJ.
Dacă nu v-aţi cumpărat bilete din timp, la preţul de 85 de lei, acestea mai pot fi procurate de la intrare, la preţul de 115 lei.


Puncte de vânzare ale biletelor sunt: bilete.ro, reţeaua magazinelor Diverta, themission.ro şi Studio Martin. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Debut în cel mai tare club din Berlin


Paul Van Dyk a crescut în Germania de Est, mai precis în Berlin. A descoperit muzica "interzisă" cu ajutorul unor posturi tv şi de radio occidentale. De îndată ce a căzut Zidul Berlinului, Paul a avut acces la o serie de concepte, imagini şi sunete muzicale. Dacă la acea vreme tehnoul original din Detroit era la modă în Germania, DJ-ul a simţit nevoia să aducă ceva inovaţie cu un stil propriu, foarte original, pe care l-a experimentat pe două pickup-uri vechi.


Debutul lui ca DJ s-a produs în clubul Tresor din Berlin, unde s-au lansat o serie întreagă de generaţii de talente, un loc în care se poate spune că s-a născut muzica electronică în Germania. În ceea ce priveşte primele producţii ale lui Paul, acestea au fost lansate la casa de discuri MFS din Berlin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite