Summitul s-a încheiat, a început calvarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claxoane, înjurături şi scârţâit de roţi la plecarea de la semafor. Acestea sunt primele semne că circulaţia în Bucureşti a revenit la “normal”, iar pentru poliţiştii de la Brigada

Claxoane, înjurături şi scârţâit de roţi la plecarea de la semafor. Acestea sunt primele semne că circulaţia în Bucureşti a revenit la “normal”, iar pentru poliţiştii de la Brigada Rutieră a reînceput calvarul. După o săptămână în care foarte mulţi dintre bucureşteni au plecat  spre munte sau spre mare, acum s-au întors cu toţii în Capitală. Ieri-seară, toate intrările în oraş erau aproape blocate.

Cu toate că au fost în alertă în perioada summitului, agenţii de circulaţie erau prezenţi în trafic şi ieri, încercând din răsputeri să fluidizeze traficul. Pe doi dintre poliţişti i-am găsit într-o intersecţie din apropiere de Băneasa. Frigul le intrase în oase, dar continuau să dirijeze. Erau acolo de la ora 14.30 şi mai aveau de stat până la 21.30.

Abia mai puteau vorbi. Unul dintre ei, agentul-şef Liviu Munteanu, ne-a spus că traficul se încadrează în „parametri normali pentru o zi de duminică”, dar că se simte absenţa “colegilor din ţară”. “Aglomeraţie este în fiecare zi. Acum a fost şi summitul, lumea a fost plecată, iar azi se întorc toţi. Nu este ceva neobişnuit, dar şi ploaia este un factor de blocaj în trafic, pentru că pe vremea asta mulţi preferă să plece cu maşina de acasă”, ne-a spus agentul-şef Munteanu, în timp ce îşi scutura cascheta de apă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite