Summer Fashion Festival la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu va prezenta o colecţie inedită de rochii de seară, inspirată de noul model Maserati GranTursimo A devenit o tradiţie ca, la finalul lunii iulie, pe litoral, să aibă

Cătălin Botezatu va prezenta o colecţie inedită de rochii de seară, inspirată de noul model Maserati GranTursimo

A devenit o tradiţie ca, la finalul lunii iulie, pe litoral, să aibă loc, timp de trei zile, Summer Fashion Festival. Prin urmare, şi în acest an, evenimentul a adunat în staţiunea Mamaia designeri, consacraţi sau debutanţi, manechine, vedete şi tinere aspirante la titlul de Miss Litoral.

Ieri a fost prima zi a manifestării Summer Fashion Festival, care va dura trei zile şi care se desfăşoară pe terasa Hotelului Rex din Mamaia. Organizat de ANAM (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Modă), în colaborare cu Fashion TV Paris, evenimentul reprezintă o bucurie pentru pasionaţii de modă.

Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Laura Olteanu, Mihai Albu, designerii de la Ersa Atelier, constănţeanca Marcela Cuzic plus un număr destul de mare de tineri creatori de modă vor avea, seară de seară, prezentări la malul mării.

Dacă restul creatorilor păstrează misterul asupra creaţiilor lor, despre Botezatu se ştie că va prezenta o colecţie inedită de rochii de seară, inspirată de noul model Maserati GranTursimo şi că, pentru cele 18 modele înscrustate cu 10.000 de cristale Swarovski, designerul a apelat numai la manechine profesioniste. Cătălin a declarat că a încercat să stilizeze sigla Maserati cu pietre Swarovski şi că, folosind un număr foarte mare de astfel de cristale, o rochie a ajuns să coste aproximativ 700 de euro.

Concurs Miss Litoral

În cadrul festivalului este programat şi concursul Miss Litoral, unde 24 de domnişoare frumoase şi dornice de
afirmare, selectate în urma unor concursuri care au avut loc în toate staţiunile litoralului, vor intra în competiţie pentru a-şi adjudeca titlul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite