3 Sud-Est, pentru fani, "Iubire"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanilor trupei 3 Sud-Est le-a venit inima la loc! Recent, îndrăgitul grup şi-a făcut din nou remarcată prezenţa în playlistul posturilor de radio cu un nou single intitulat sugestiv şi simplu

Fanilor trupei 3 Sud-Est le-a venit inima la loc! Recent, îndrăgitul grup şi-a făcut din nou remarcată prezenţa în playlistul posturilor de radio cu un nou single intitulat sugestiv şi simplu "Iubire"! Pentru această nouă piesă, trupa a filmat un videoclip dinamic şi în pas cu tendinţele actuale, după cum şi-au obişnuit fanii, să fie mereu în top la toate capitolele.
La puţin timp după lansarea acestui single, băieţii de la 3 Sud-Est sunt number one din nou! Au ajuns să ocupe cea mai înaltă poziţie din prestigiosul "Romanian Top 100", cel mai important clasament muzical din România, realizat pe baza difuzărilor radio la peste 125 de staţii din întreaga ţară!
Laurenţiu, Mihai şi Viorel se pregătesc pentru lansarea unui nou material discografic, "Iubire" fiind videoclipul-semnal ales pentru a anunţa această etapă nouă din cariera lor! Dragoş Buliga, regizorul videoclipului, a preferat ca locaţie Studiourile Atlantis, considerate ca fiind foarte potrivite pentru viziunea sa, iar bugetul alocat a depăşit suma de 15.000 de euro. Filmările s-au derulat pe parcursul unei zile întregi, iar de look-ul futurist abordat de trupă s-a ocupat Alex Rădulescu, un stilist preferat de multe dintre vedetele din showbizzul românesc. Numeroşii tineri pentru care băieţii de la 3 Sud-Est au devenit idoli aşteaptă cu nerăbdare acum, după impactul pe care îl are piesa "Iubire" pe plan naţional, ca noul material discografic (programat să apară la sfârşitul lunii octombrie) să se înscrie şi el în lungul şir de succese repurtate de trupă de la înfiinţarea sa şi până astăzi!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite