Suceava: Şeful arbitrilor de fotbal din judeţ a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele arbitrilor suceveni a decedat ieri, în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se îndrepta către o partidă de fotbal a fost zdrobită de un TIR.

Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Suceava, Gheorghe Ştefanovici, 50 ani, a murit ieri dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie produs în comuna Şcheia.

Maşina în care se afla Ştefanovici era condusă de un alt arbitru, Vasile Tacu. Ambii se îndreptau spre Moldoviţa,unde ar fi trebuit să arbitreze un meci de fotbal.

Aproape de ieşirea din Suceava, maşina în care se aflau cei doi a fost lovită puternic de un TIR care nu a acordat prioritate.

Vehiculul de mare tonaj venea dinspre Gura Humorului şi a făcut un viraj neregulamentar la stânga, spre un drum comunal. TIR-ul era condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei.

În urma impactului, arbitrul Vasile Tacu a reuşit să scape cu viaţă. La sosirea echipelor de intervenţie, Gheorghe Ştefanovici era prins între fiarele contorsionate ale maşinii în care se afla. Deşi a fost scos în timp foarte scurt de către cei de la Descarcerare, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri nu a putut fi salvat de cadrele echipajului SMURD.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite