Suceava: S-au desemnat câştigătorii concursului „Video Art”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Colegiul Petru Rareş s-au remarcat, la concursul naţional „Video Art”, cu un spot publicitar intitulat „Deschide ochii”, cu care au obţinut premiul al III-lea.

Concursul naţional „Video Art” şi-a desemnat, ieri, câştigătorii, după două zile în care 11 echipe de liceeni din toată ţara şi-au demonstrat talentul şi pasiunea pentru arta video digitală.

Suceveanul Bogdan Alupoaie de la Colegiul „Petru Rareş” s-a distins cu scurt-metrajul „Deschide ochii”, cu care a obţinut premiul al III-ea la secţiunea „spot publicitar”.

Locul al II-lea a fost obţinut de Ionela Cătălina Niculi şi Georgiana-Ramona Turcsanyi de la Colegiul “Grigore Moisil” din Iaşi, cu filmul “Recycle your way”, iar locul I a revenit elevelor Andreia Dobrotă şi Daniela Nişcoveanu de la Liceul de Artă din Buzău, care au realizat filmul “Wonderfull”.

La secţiunea eseu cinematografic premiul al III-lea a revenit echipajului format din Ion Cristian Lazăr şi Maria Alexandra Chelu de la Colegiul Naţional “Sf. Sava” din Bucureşti, pentru filmul “Plecare”.

Locul al II-lea a fost ocupat de echipajul Colegiului “Ion Ghica” din Brăila format din Florin Goglinache şi Raul Dumitraşcu care au participat cu filmul “O altă lume”, iar locul I a revenit elevilor Răzvan Alexandru Mera şi Ionuţ Emilian Afloarei de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, pentru filmul “Trei linii”.

Juriul a fost format din profesorul Ionel Corjan de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, actorul Florin Aioniţoaei de la Teatrul “M. Eminescu” Botoşani, inspectorul de poliţie Elena Iacob şi artistul plastic sucevean Constantin Severin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite