Suceava: Off-roaderii fac spectacol în Bucovina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sută de maşini 4X4 şi de motociclete vor concura la Gura Humorului, în perioada 21-24 mai, în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului Bucovina Off-Road Challenge.

Pasionaţii de off-road se vor aduna la Gura Humorului, în perioada 21-24 mai, pentru a participa la a treia ediţie a concursului Bucovina Off-Road Challenge. Cele două secţiuni programate pentru acest an sunt “auto” şi “moto”, iar câştigătorii vor primi premii în valoare de 2.400 de euro.

În secţiunea “auto”, echipajele înscrise la clasa Open vor fi formate din câte două maşini, cu pilot şi copilot. La clasa Extrem, concursul se desfăşoară individual, iar organizatorii recomandă să vă echipaţi cu cauciuri 100% off-road, pe profil simex, bogger sau asemănător. De asemenea, maşinile 4X4 trebuie să fie echipate cu troliu.

La secţiunea “moto”, echipajele sunt formate obligatoriu din câte două motociclete. Traseele vor avea o lungime de 50 de kilometri pentru fiecare clasă şi vor cuprinde locaţii cu acces pentru public. Taxa de participare este de 650 de lei de persoană şi include trei nopţi de cazare la hotel de patru stele, micul dejun şi cina în fiecare zi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite