Suceava: Goală puşcă în Piaţa Centrală a Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie bolnavă psihic a şocat ieri zeci de suceveni, când a defilat goală în miezul zilei şi a deranjat liniştea publică în centrul oraşului. O angajată a Poliţiei Comunitare Suceava a fost nevoită să o imobilizeze, deoarece persoana încerca să îşi provoace răni.

Sucevenii care au trecut ieri, în jurul orei 10.30 prin Piaţa Centrală a municipiului au rămas şocaţi cînd au dat cu ochii de o femeie care se plimba goală pe o alee. Conform declaraţiilor poliţiştilor comunitari aceasta mirosea puternic a băutură şi ţipa cît o ţinea gura.

Poliţistul comunitar care era de serviciu, Emilia Ignătescu, a fost nevoită să o imobilizeze deoarece, deşi a încercat să o ajute să se îmbrace, femeia a continuat să facă scandal şi a încercat să se automutileze.

În sprijinul poliţistei comunitare au mai venit încă doi colegi, care au sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă şi internarea femeii la Spitalul de Psihiatrie din cartierul Burdujeni. Persoana care a deranjat liniştea publică este originară din judeţul Maramureş şi figurează în evidenţele Poliţiei ca bolnavă psihic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite