Suceava: Concert mare cu cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la colegiul de artă din Suceava vor susţine un concert acompaniaţi de orchestra filarmonică din Botoşani, dirijată de maestrul Mihail Secikin.

Zeci de elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu“ vor susţine în această seară, de la ora 18.30, un concert la Casa de Cultură din Suceava. Copiii, îndrumaţi de dirijorului Mihail Secikin, vor concerta în cadrul evenimentului cultura intitulat „Tinere speranțe“.

Spectacolul este promovat de Filarmonica de Stat din Botoşani. Un bilet costă opt lei, iar studenții, elevii și pensionarii pot intra cu cinci lei. Absolvent al cursului de dirijor la Conservatorul din Kiev, clasa maestrului Kanerstein, Mihail Secikin are o activitate de peste 30 de ani. 

Acesta este dirijor al Filarmonicii Botoșani din 2001 și al Filarmonicii Naționale din Chișinău începând cu 2004. ”Va fi un spectacol frumos. Filarmonica din Botoșani a avut întotdeauna succes aici, iar întotdeauna succes aici, iar elevii noștri sunt cu adevărat talentați”, crede Doina Vleoncu, profesor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite