Suceava: Cerşetoare bruscată de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Gheorghe Cremeniţchi, de la Poliţia Comunitară din Suceava, a ajuns în vizorul superiorilor, după ce a agresat o cerşetoare. Persoanele aflate marţi, în jurul orei 14.00, pe

Agentul Gheorghe Cremeniţchi, de la Poliţia Comunitară din Suceava, a ajuns în vizorul superiorilor, după ce a agresat o cerşetoare.

Persoanele aflate marţi, în jurul orei 14.00, pe pietonalul din centrul Sucevei au fost martori la scena în care poliţistul comunitar a bruscat-o pe femeia în vârstă de 48 ani. Totul a fost filmat cu un telefon mobil de un trecător, iar imaginile au fost postate pe www.youtube.com.

Filmul prezintă cum agentul Gheorghe Cremeniţchi a lovit-o cu piciorul pe cerşetoare şi a târât-o câţiva metri, după ce aceasta a refuzat să plece din zonă.

„Persoana l-a muşcat de mână pe agent, în timp ce el încerca să o convingă să se ridice din acel loc. De aceea a târât-o", a declarat Viorel Horodenciuc, şeful Poliţiei Comunitare. Agentul Cremeniţchi, care va ajunge în faţa Comisiei de Disciplină a Primăriei, este apărat de colegi.

„Nu a lovit-o, doar a târât-o când l-a muşcat de mână. Nu mi se pare corect să se spună că a fost un abuz. Gheorghe nu este un tip violent", a spus Didi Giurcă, poliţist comunitar. Cerşetoarea este din localitatea Bragadiru, judeţul Teleorman, şi are doi copii de 13 şi 15 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite