Succesul femeilor vine de la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Vranceanu Firea si Andreea Marin au fost marile castigatoare ale galei "Femeile de succes ale anului 2005", alese in urma votului a 20 de institutii de presa si al publicului. Daca prima,

Gabriela Vranceanu Firea si Andreea Marin au fost marile castigatoare ale galei "Femeile de succes ale anului 2005", alese in urma votului a 20 de institutii de presa si al publicului. Daca prima, aleasa cea mai buna prezentatoare de stiri si cea mai populara prezenta feminina, a fost recompensata la capatul unui an in care nu a avut aproape nici o zi libera, Andreea Marin a devansat restul nominalizatelor la categoria "Cea mai mediatizata femeie a anului" pe motiv ca anul acesta si-a gasit marea dragoste, care nici el nu e un insignifiant in viata publica, ci se numeste Stefan Banica junior. Ea a primit si premiul pentru cea mai buna prezentatoare de emisiuni tv, unde printre nominalizate s-au aflat Teo si Mihaela Radulescu.
Andreea Marin nu s-a prezentat la ceremonie, desi, ca zana buna, ar fi trebuit sa o faca, pentru ca gala a avut si un scop caritabil, participantii fiind invitati sa faca donatii pentru Asociatia "Hraniti copiii". In schimb, Gabi Firea a punctat de fiecare data cand a avut ocazia, amintindu-le invitatilor sa nu uite ca evenimentul e mai mult caritabil decat monden. Au mai fost premiate Andreea Raicu, Elisabeta Lipa, Maia Morgenstern, Alexandra Dinu, Irina Schrotter si Stela Popescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite