Succesul lui Neti Sandu e scris în stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a transformat curiozitatea în hobby şi apoi în profesie. Nu este magie, ci horoscopul zilnic, realizat de ea la Pro TV. De 13 ani, în fiecare dimineaţă, Neti Sandu ne prezice cum stăm cu dragostea, sănătatea şi banii. 

Emisiunea pe care o prezintă Neti este precum cafeaua: matinală, foarte concentrată şi se serveşte în doze scurte, cu înghiţituri
mici. Pentru cei care cred în zodii, ezoterism şi horoscop, este indispensabilă.

Pe raţionali şi pe pragmatici îi lasă reci. Cum a început să „ghicească“ în stele povesteşte chiar ea: „Totul a pornit din curiozitate. După ce am terminat Facultatea de Limbi Străine, am simţit nevoia să continuu să învăţ şi, după Revoluţie, am descoperit domeniul ăsta care-mi era necunoscut, dar care mă atrăgea ca un magnet....

M-am dus la nişte cursuri - erau începuturile astrologiei în România. Şi aşa noi, cursanţii, am încropit  cercul astrologilor amatori. Eram deja fascinată de lecturile lui Mircea Eliade despre yoga şi ştiinţe oculte, mai citisem ceva scris de George Călinescu şi alte crâmpeie de ici, de colo, dar nu ştiam că astrologia va deveni o pasiune pentru mine“.

De la bibliotecă la radio

„Mi s-a prezis că voi avea succes la public. De la primele cursuri de astrologie, Cristina Vanea, cea care ne preda, a văzut că am pe Mijlocul Cerului steaua Aldebaran, care înseamnă succes la public“, spune ea. A întrebat-o pe profesoara ei ce semnificaţie are, pentru că Neti, care lucra ca bibliotecară, s-a gândit la cei 300 de cititori ai bibliotecii.

„Mi-a spus că lucrurile vor căpăta o dimensiune pe care nu o putem bănui la acel moment şi, într-adevăr, peste trei ani am ajuns să scriu pentru revista «Salut», unde primeam sute de scrisori.

Mai apoi, în 1993, am intrat în contact cu publicul de la radio. Legătura cu televiziunea venea prin Uranus care, în poziţia în care se afla în astrograma mea, însemna televiziune, plus că planetele importante ale zodiei mele, Soare şi Jupiter, sunt în casa comunicării“. 

Îi place Rudolf Steiner

Despre Neti Sandu se ştiu puţine lucruri, iar misterul îl explică ea însăşi:  „Jobul meu reprezintă chiar marea mea pasiune. Sau invers! În materie de cărţi îmi place Rudolf Steiner, de care nu mă satur niciodată. La capitolul muzică îmi plac Christina Aguillera, Duffy, Leona Lewis, Ricky Martin, dar şi  Thing Things, Tanita Tikaram sau Four Non Blondes.

Când vine vorba despre călătorii, merg mai ales în zonele mai puţin turistice, unde poţi vedea cum trăiesc oamenii din ţara respectivă”. Pe sticlă, Neti Sandu afişează haine un pic ieşite “din tipar”, cu tăieturi asimetrice şi o coafură originală - “opera” ei şi a stilistului Ştirilor Pro TV. Orice început presupune un câmp de aşteptări, iar anul 2009 nu face excepţie. 

„În noul an o să avem undă verde la visare şi o să fim mai îngăduitori unii cu ceilalţi şi, dacă dezvoltăm iubirea de aproapele nostru, poate că nu o să mai simţim atât de acut opoziţia Saturn-Uranus, care înseamnă o dificultate pentru fiecare dintre noi. 2009 este un an cu vibraţii de aer, cu Jupiter în Vărsător alături de Neptun, ceea ce înseamnă să avem şansa să accedem la sfere înalte ale spiritualităţii”, sunt predicţiile ei pentru noul an. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite