Studio Martin, raiul DJ-iţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capul de afiş al acestei seri este ţinut de trei DJ-iţe care se vor ocupa de buna dispoziţie a clubberilor: Scarlett Etienne, Mara şi Narcissa. Până la vârsta de 18 ani, când s-a stabilit

Capul de afiş al acestei seri este ţinut de trei DJ-iţe care se vor ocupa de buna dispoziţie a clubberilor: Scarlett Etienne, Mara şi Narcissa. Până la vârsta de 18 ani, când s-a stabilit în New York, Scarlett Etienne a călătorit prin lume împreună cu părinţii săi, tatăl ei fiind militar de profesie. Viaţa de noapte newyorkeză a captivat-o. Aici a întâlnit câţiva dintre cei mai buni artişti ai house-ului: Danny Tenaglia şi Junior Vasquez.

În anul 2002, Scarlett a obţinut prima rezidenţă într-un club din New York, Sound Factory, urmată de o altă rezidenţă în clubul Sullivan Room, precum şi o rezidenţă bilunară la petrecerile Mixed Elements din San Francisco.
În ceea ce le priveşte pe DJ-iţele Mara şi Narcissa, acestea sunt românce 100% şi s-au apucat de meserie în anul 2000, respectiv 2003.

Diversitate

Scarlett a studiat mai multe genuri muzicale, începând de la operă, industrial, indie, hip-hop şi ajungând chiar la punk rock. La vârsta de 15 ani, artista a făcut primul demo, un material de 60 de minute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite