Studii de Oxford în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oxford University
Oxford University

Universitatea Bucureşti şi Oxford College of Marketing au lansat primul centru de studiu acreditat din România al Chartered Institute of Marketing (CIM), una dintre instituţiile reputate ale profesioniştilor în această specializare.

Începând cu acest an universitar, masteranzii înscrişi la programul de studii „Consultanţă şi Expertiză în Publicitate", din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti, vor putea beneficia de o dublă certificare profesională: o diplomă de masterat în publicitate şi o certificare în marketing recunoscută internaţional, pe care o vor obţine prin învăţământ la distanţă (e-learning).

Studenţii altor facultăţi precum şi profesioniştii care lucrează deja în domeniu şi care vor să obţină această certificare pot primi consultanţă prin acest institut de marketing.

Cei înscrişi pot alege între şase calificări, organizate în câte trei module, preţul fiecărui modul fiind de 400 de lire (aproximativ 1.980 de lei), la care se adaugă taxe de 85 de lire (aproximativ 420 de lei).  

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite