Studentii timisoreni au pescuit bugetul invatamantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Pestele cel mare" a fost cam greu de gasit, dar studentii nu au renuntat si s-au solidarizat cu profesorii pentru a-i da de cap. Imbracati in haine de pescuit, cu coifuri pe cap, inarmati cu undite

"Pestele cel mare" a fost cam greu de gasit, dar studentii nu au renuntat si s-au solidarizat cu profesorii pentru a-i da de cap. Imbracati in haine de pescuit, cu coifuri pe cap, inarmati cu undite din ata, crengi de copac sau maturi, zeci de tineri din cadrul Organizatiei Studentilor din Universitatea din Timisoara (O.S.U.T.) au iesit, ieri, timp de aproape o ora, in fata universitatii... la pescuitul bugetului invatamantului.
Lacul, in jurul caruia s-au adunat cu totii, era de fapt un lighean mic, intruchipare a bugetului alocat Educatiei, iar pestisorii reprezentau revendicarile de 50% reducere pe tren, burse mai mari si taxe de camin mai mici. Pestele mare pe care s-au chinuit sa il prinda se numea ,5% din P.I.B.". ,Daca este greva generala nu inseamna ca trebuie sa stam acasa. Decat sa tipam in fata universitatii, am ales sa ne pescuim revendicarile. Au venit si cativa profesori cu noi. Vrem sa ii sustinem pentru ca este normal sa-si ceara drepturile", ne-a declarat Vasile Burtea, vicepresedintele O.S.U.T.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite