Studenţi somnoroşi la Uniunea Scriitorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Greii” Uniunii Scriitorilor din România au fost prezenţi, ieri, la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, unde au susţinut o lectură publică în faţa studenţilor din cadrul aceleiaşi

„Greii” Uniunii Scriitorilor din România au fost prezenţi, ieri, la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, unde au susţinut o lectură publică în faţa studenţilor din cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ.

Studenţii nu s-au arătat impresionaţi de prezenţa distinşilor Nicolae Manolescu, preşedintele Uniunii, vicepreşedintele acesteia, Horia Gârbea sau Gabriel Chifu.

Mai mult decât atât, tinerii au părut foarte somnoroşi la ora 11, Manolescu nereuşind să-i „trezească” cu discursul său poetic ce a durat mai multe zeci de minute.

Proză, poezii şi eseuri

În cadrul evenimentului au fost citite fragmente de proză, poezii şi eseuri ale fiecărui autor prezent la manifestare, aceasta însemnând „o practică” pentru studenţii de la Litere, conform membrilor Uniunii.

Iniţiativa care a dus la această întâlnire formală, intitulată „Lectură publică” şi organizată în Sala Shakespeare a Facultăţii de Litere, a venit în urma propunerii din partea Filialei Centrale a Uniunii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite