Străzile lui Videanu, finalizate în batjocură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de 24 de ore după ce primarul Capitalei, Adriean Videanu, a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, finalizarea lucrărilor de reparaţie a 51 de străzi, din cele 89 aflate în proces de

La mai puţin de 24 de ore după ce primarul Capitalei, Adriean Videanu, a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, finalizarea lucrărilor de reparaţie a 51 de străzi, din cele 89 aflate în proces de reabilitare în anul 2007, am făcut un tur al principalelor artere de circulaţie declarate de edil "la cheie". Pe multe dintre străzile anunţate ca fiind finalizate am găsit dezordinea tipic românească: gropi "uitate" în asfalt, semnalizări puse de mântuială, guri de canalizare căscate, utilaje abandonate aiurea şi munţi de nisip uitaţi pe drum.


Nici Bulevardul Iancu de Hunedoara nu arăta prea bine. Grămezi mari de asfalt "îmbătrânesc" pe marginea drumului. Zeci de utilaje grele zăceau părăsite pe carosabil.

Strada Lujerului care leagă Drumul Taberei de Militari: un adevărat şantier. Utilajele lăsate vraişte păzeau stivele de borduri de pe marginea drumului. Guri de canal lăsate sub nivelul asfaltului cu cel puţin două palme. Muncitorii aflaţi ieri la prânz în zonă se făceau că lucrează, sprijinindu-se în cozile lopeţilor.

Imagine dezolantă şi pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Cu un imens şanţ lăsat de izbelişte în dreptul Inspectoratului General de Poliţie, bulevardul nu este pregătit nici pe departe pentru a suporta traficul infernal.

Pe Bulevardul Gheorghe Marinescu, chiar în poarta Cotrocenilor, un munte de nisip şi câteva zeci de garduri folosite anterior la delimitarea zonei de lucru stăteau aruncate "româneşte". (Sorin Ghica)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite