Strălucirea, fiica vrăjitoarei Mercedesa, "răpită" de iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica vrăjitoarei Mercedesa, Mihaela Izvoranu, 14 ani, din Craiova, a fost răpită de pe stradă, duminică după-amiază, de un cetăţean de etnie rromă. Mihaela Izvoranu, zisă Strălucirea, se

Fiica vrăjitoarei Mercedesa, Mihaela Izvoranu, 14 ani, din Craiova, a fost răpită de pe stradă, duminică după-amiază, de un cetăţean de etnie rromă.
Mihaela Izvoranu, zisă Strălucirea, se afla la cumpărături cu două prietene în momentul în care a fost răpită. Familia fetei a sesizat imediat poliţia din Craiova, care a pornit pe urmele răpitorului. La indicaţiile celor două prietene ale fetei, jandarmii şi mascaţii au descins, ieri, la locuinţa lui Gheorghe Boboacă. Poliţiştii nu i-au găsit în imobilul respectiv nici pe minoră, nici pe presupusul răpitor. După două zile de căutări, poliţia are o cu totul altă variantă. Potrivit acestora, fata nu ar fi fost răpită, ci pur şi simplu trăieşte o poveste de dragoste cu aşa-zisul "răpitor". Acest lucru a fost confirmat şi de familia băiatului. Din câte se pare, vrăjitoarea Mercedesa nu acceptă relaţia dintre cei doi. "Suntem disperaţi şi foarte supăraţi. Aşteptăm ca poliţia să-şi facă datoria şi să ne facă dreptate. Încercăm să fim paşnici, iar dacă nu, ne vom face singuri dreptate. Niciodată nu se va pune problema să acceptăm judecata ţigănească în cazul fiicei mele. Nu las fata mea pe mâinile nimănui, iar dacă se va întâmpla să o violeze, puşcăria îl va mânca", a spus Mercedesa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite