Stewardesele de la Ryanair au pozat goale în scopuri caritabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania aeriană low cost Ryanair a dat o nouă definiţie noţiuni de responsabilitate socială, după ce a lansat un calendar în care însoţitoarele de zbor nu poartă altceva decât bikini cu scopul de a strânge bani pentru o organizaţie caritabilă.

Potrivit reprezentanţilor Ryanair, cele 11.000 de calendare au fost comercializate cu scopul de a strânge peste 100.000 de euro, sumă care va fi donată organizaţiei caritabile KIDS, ce se ocupă de copiii cu dizabilităţi. Stewardesele Ryanair s-au oferit voluntare în acest proiect, peste 800 dintre cele 4.000 de stewardese solicitând să apară în calendar.

Preţul unui calendar este de 11 euro, iar fotografiile au fost făcute la baza aeriană din Alicante.

"Însoţitoarele de zbor Ryanair au făcut încă o dată striptease caritabil. Calendarul din acest an este mai bun decât celelalte şi sperăm să ne ajute să adunăm suma dorită pentru copiii cu dizabilităţi şi familiile lor", a spus purtătorul de cuvânt Ryanair, Stephen McNamara.

Calendarul erotic nu este singura campanie de publicitate a companiei aeriene care a strârnit controverse. Recent, Ryanair a oprit difuzarea unei campanii publicitare în care apărea regina Sofia a Spaniei, după ce aceasta a dat în judecată compania aeriană pentru utilizarea neautorizată a imaginii ei. În februarie 2008, Ryanair a plătit cuplului prezidenţial francez Nicolas Sarkozy - Carla Bruni 60.000 de euro pentru utilizarea neautorizată a imaginii lor.

Vezi pe click.ro imagini şi video cu cele mai sexy stewardese Ryanair

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite