Stelistul Vali Badea, dosar penal pentru bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Stelei, Valentin Badea, s-a ales cu dosar penal după ce i-a dat un pumn în faţă unui suporter al Rapidului. Incidentul s-a petrecut duminică seara pe Aleea Ţincani, în sectorul 6 al

Atacantul Stelei, Valentin Badea, s-a ales cu dosar penal după ce i-a dat un pumn în faţă unui suporter al Rapidului. Incidentul s-a petrecut duminică seara pe Aleea Ţincani, în sectorul 6 al Bucureştiului, în timp ce Badea şi rapidistul se îndreptau spre Ghencea.

Potrivit declaraţiilor celor doi, victima, Marin Ionescu, de 21 de ani, l-a înjurat pe fotbalist, iar acesta i-a dat un pumn în faţă. Ieri, Valentin Badea a fost dus la Secţia 22 Poliţie, unde şi-a recunoscut fapta. În funcţie de decizia medicilor legişti, atacantul Stelei s-a putea alege cu amendă penală sau, după caz cu o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la doi ani. Valentin Badea nu a jucat duminică seara, el nefiind încă pus la punct cu pregătirea fizică, după pauza de aproape trei luni de când a fost implicat într-un accident rutier.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite