Stelele Dansului 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, Sala "RAPID" va găzdui ediţia a V-a a Cupei "Stelele Dansului" 2006, unul dintre cele mai importante concursuri de dans sportiv al anului, eveniment inclus în calendarul oficial

În acest weekend, Sala "RAPID" va găzdui ediţia a V-a a Cupei "Stelele Dansului" 2006, unul dintre cele mai importante concursuri de dans sportiv al anului, eveniment inclus în calendarul oficial al Federaţiei Române de Dans Sportiv. FRDS este unul dintre organizatori, alături de Clubul de Dans Sportiv "Mihai Petre" condus de binecunoscutul antrenor şi membru al juriului în emisiunea "Dansez pentru tine" de la Pro TV, care va demara în curând avându-i ca prezentatori pe ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur.
Competiţia graţiei din acest weekend va aduna cele mai valoroase perechi de dansatori sportivi din România. Timp de două zile, la concursul prezentat de Octavian Ursulescu, vor fi peste 300 de perechi care provin de la cele peste 90 de cluburi de dans sportiv din toată ţara. Concursul se va desfăşura pe categorii de vârstă şi clase valorice, spectatorii având şansa să urmărească la lucru cele mai bune perechi de dansatori cu vârste cuprinse între 6 şi 35 de ani. Deşi concursul se va desfăşura timp de două zile, pentru că nu e uşor lucru să vezi şi să departajezi peste 300 de perechi de dansatori!, duminică, începând cu ora 19,00, vor avea loc Galele Finale care cuprind desfăşurarea celor mai spectaculoase finale ale celor mai puternice categorii valorice. Vor fi şi demonstraţii solo, show-uri şi reprize de dans sportiv ale perechilor de top din România. Cea mai aşteptată va fi pe bună dreptate evoluţia multiplilor campioni naţionali Mihai Petre şi Elwira Duda. De asemenea, în cadrul celor două gale finale vor avea loc recitaluri de muzică uşoară susţinute de Bordo feat. Edy (sâmbătă) şi de Andra (duminică).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite