Steilmann a închis cinci magazine - Revista presei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steilmann a închis cinci magazine - Revista presei economice
Steilmann a închis cinci magazine - Revista presei economice

Presa economică de astăzi scrie despre închiderea a cinci magazine Steilmann, renunţarea preluării RBS România de către Deutsche Bank sau creşterea puternică a Bursei în mijlocul zilei. Printre alte subiecte, Porsche permite clientului să îmbunătăţească şi să personalizeze toate modelele Porsche, iar zona euro nu revine la creştere până în 2010.


Steilmann a închis cinci magazine.

Steilmann Bukarest, unul dintre primii cinci jucători din industria textilelor după cifra de afaceri şi printre primii intraţi pe piaţa locală, în 1992, a închis de la începutul anului cinci unităţi, dintre care două în Capitală şi câte una în Bacău, Baia Mare şi Sibiu. "Este adevărat că în magazine clienţii vin mai rar şi cumpără mai puţin, dar vânzările nu au scăzut foarte mult. Dacă până să înceapă criza aveam o politică de expansiune, acum avem una de prevenire, de aceea am luat decizia de a renunţa la unele spaţii", a declarat Codruţ Silvăşanu, director de marketing al reţelei Steilmann, citat de Ziarul Financiar.

Deutsche Bank a renunţat la preluarea RBS România.
Deutsche Bank, una dintre cele mai mari bănci din Europa, s-a retras din ­cursa pentru preluarea RBS România, tranzacţie evaluată recent la 400 mil. euro, au declarat pentru Business Standard surse apropiate discuţiilor. Potrivit acestora, motivul retragerii băncii germane a fost preţul mult prea mare în contextul economic actual. Contactat de Business ­Standard, Radu Zaciu, country manager al Deutsche Bank, nu a dorit să comenteze, scrie Business Standard.


Bursa creştea puternic la mijlocul zilei, susţinută de aprecierile de pe marile pieţe europene.  Bursa îşi menţinea avansul puternic la mijlocul şedinţei de joi, acţiunile SIF apreciindu-se în medie cu 2,5%, în contextul în care o serie de rezultate financiare bune ale unor companii europene au adus optimismul în pieţe, potrivit Money. ndicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide zece titluri listate la BVB, creştea cu 1,63%, până la 4.059,53 puncte, în timp ce indicele compozit, BET-C, urca cu 1,39%, până la 2.441,22 puncte.

Panamera Gran Turismo, acum şi personalizat. Prin intermediul Porsche Exclusive şi Porsche Tequipment, Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart  permite clientului să îmbunătăţească şi să personalizeze toate modelele Porsche în mod individual şi exclusiv în funcţie de dorinţele sale, depăşind chiar gama sofisticată de caracteristici standard. Noul Panamera nu face excepţie de la această regulă, oferind clientului opţiunea de a transforma maşina într-o adevărată capodoperă de neconfundat prin intermediul opţiunilor Exclusive montate în fabrică sau al componentelor Tequipment montate ulterior de către distribuitori, anunţă Curierul Naţioanal.

BCE: Zona euro nu revine la creştere până în 2010.
Banca Centrală Europeană (BCE) a decis, ieri, să păstreze dobânda de referinţă la nivelul minim record de 1%, conform aşteptărilor analiştilor. Prin decizia sa, BCE încearcă să menţină fluxul creditării şi să consolideze economia regiunii euro, informează Bursa. Preşedintele BCE, Jean-Claude Trichet, a declarat că dobânzile din regiune se află la un nivel "adecvat", indicând că nu întrezăreşte nevoia de modificare a costului creditelor în lunile care urmează. "Cele mai recente date confirmă punctul nostru de vedere, conform căruia dobânzile sunt la un nivel potrivit", a subliniat reprezentantul BCE.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite